Hlavní stránka
 

Hlavní menu:

 

Je mi smutno,

01.02.2009

Je mi smutno, když v ohlasech na petici „Na komunisty si zvykat nechceme“ čtu, že to nemá smysl nebo dokonce, že autoři či sympatizanti jsou magoři. Podepisuji petici proto, abych vyjádřil svůj nesouhlas s čtyřicetiletou vládou strany, která zapříčinila úpadek naší země jak po stránce hospodářské tak mravní. Vyjadřuji tím svou úctu k obětem - Janu Masarykovi, Miladě Horákové, generálu Pikovi a stovkám dalších. Vyjadřuji ji i těm, kteří trpěli v lágrech i jejich rodinám. Vyjadřuji tím i lítost nad tím, že naše generace byla 40 let uzamčena, bez možností cestování, že mnozí nemohli studovat ač měli nadání, že poctiví lidé byli okradeni o majetky, že právo a spravedlnost bylo po celou tu dobu pošlapáváno.
V jiném příspěvku jsem četl údiv nad tím, že petici nepodepsali chartisté. Nepřekvapuje mne to. Jsou příliš slušní, nejvíce byli pronásledováni a připadalo by jim to jako mstivost.

Tragedii 20. století způsobil komunizmus a nacizmus. Nesmí jim být dána šance ke vzkříšení.
Existence této strany by měla být zakázána, již proto, aby byla znemožněna výchova mládeže v tomto duchu. A nemylte se, soudruzi báječně ovládají umění působit populistic-kými projevy na nezkušené mládí. Naší zemi budou škodit. ( Detrimentum).

Našim poslancům vzkazuji: Nepovažujte poslance KSČM za své kolegy – stejně jako
oni nepovažovali za své kolegy Miladu Horákovou, Petra Zenkla, Dr Drtinu a ostatní.
Nedovolte jim, aby rozhodovali o tom, kdo bude u nás prezidentem.

Videant consules .... !

Absolvent KT Terezín,Osvětim M.Kubík

© Webmaster: Absolute s.r.o.