Hlavní stránka
 

Hlavní menu:

 

Dobrý den,

20.11.2008

Dobrý den, jsem prostě moc rád za Vaši protibolševickou aktivitu. Jsem soukromý zemědělec a jsem z rodiny zkolektivizovaného sedláka bolševiky v 50.letech, takže vím přesně o čem to je.
Pracuji mj. v Asociaci soukromého zemědělství, která sdružuje tisíce podobných sedláků, jejichž rodiny potkala kolektivizace se všemi důsledky – a nešlo jen o zabraný majetek tisíců rodin a roky poctivých hospodářů v kriminálu (kteří se provinili jen tím, že pracovali na svém gruntu, který mnohdy dědily dlouhé generace), ale hlavně o zničené osudy dokonce i jejich dětí, kteří nemohli pořádně ani do škol, atd.
Lidé v ASZ se proto vždy hlásí k protikomunistickým aktivitám, podpořili jsme například v květnu 2006 demonstraci na Letné a to ve spolupráci s KPV (kolona traktorů a průvod na ulici M.Horákové) , sami jsme v roce 2004 vybudovali pomník obětem kolektivizace, na který se naši členové složili zhruba 1,3 miliony korun (stojí před Mze v Praze na Těšnově).
Proto jsme si dali s dovolením Váš banner na naše stránky www.asz.cz !!
Pokud mohu navrhnout, prosím zařaďte odkaz na naše stránky také na váš web, rádi se k tomu přihlásíme (na našich stránkách máme svoji záložku na pomník a na zločiny komunismu na sedlácích).

Díky za zvážení a plně Vás podporuji.

S pozdravem

Ing. Jaroslav Šebek, soukromý zemědělec z Roudnicka a tajemník Asociace soukromého zemědělství ČR

© Webmaster: Absolute s.r.o.